Naschoolse opvang

volkswagenbusje

Na schooltijd (NSO) halen de pedagogisch medewerkers uw kind uit school. Ze komen samen ‘thuis’ bij Simba waar gezelligheid en ontspanning voorop staan. We gaan samen aan tafel om iets te eten en te drinken. Uw kind mag daarna zelf kiezen uit de verschillende activiteiten die we elke dag organiseren: een leuke creatieve activiteit, een sportieve activiteit of een spel, een gezellig uitje of een gezonde kookactiviteit. Vrij spelen of een spelletje doen kan natuurlijk ook!

Binnen de NSO maken we gebruik van verschillende speelruimten binnen onze locaties. Hierdoor is er een ruim aanbod in spelmateriaal, activiteiten en kinderen waarmee je kunt spelen.

We spelen in op de behoefte van de verschillende leeftijdsgroepen binnen de NSO. Voor de allerjongsten, die voor het eerst kennis maken met school en de NSO, creëren we een rustige en vertrouwde plek. Jonge kinderen die graag meer uitdaging willen, kunnen ook meedoen met de activiteiten bij de oudere kinderen. Voor kinderen vanaf 8 jaar organiseren we extra uitdagende activiteiten. In Monster komen kinderen vanaf 8 jaar in hun eigen PR8+PALEIS.

Wij bieden naschoolse opvang op onze volgende locaties