Dagopvang 0 – 2 jaar

Basic-spelen

Tot 24 maanden zijn de kinderen in een babygroep. Hier spelen, slapen en eten ze samen met leeftijdsgenootjes. Bij de opvang van baby’s hoort een flexibele dagindeling. Bij de jongste kinderen volgen we dan ook de voedings- en slaapschema’s zoals uw kindje dat thuis gewend is. Zodra uw kindje daar aan toe is volgen we stapje voor stapje de dagindeling van de groep.

In de groepen zijn plekjes waar je heerlijk kunt liggen, zitten, staan, rollen, kruipen of lopen en een aparte slaapkamer om te slapen. Hoekjes om even tot rust te komen, een tafel om gezellig aan te eten en volop ruimte om heerlijk te spelen. Baby’s maken een enorme ontwikkeling door en de groepen zijn daar volledig op ingericht qua interieur en spelmateriaal.

Naast de babygroepen heeft Simba een 0-4 groep. Hier spelen, net als in een gezinssituatie, kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar in dezelfde groep. Klein en groot helpt elkaar en leert van elkaar. Bij de inrichting van de ruimte is rekening gehouden met de verschillende leeftijden in deze groep. Er is volop spelmateriaal voor alle leeftijden en ook de activiteiten passen we aan op de verschillen in leeftijd en ontwikkelingsniveau. In een 0-4 groep kan uw kind tot het 4e jaar in dezelfde groep blijven.

Monster – Zilvermeeuwstraat – 0 – 4 jaar

Monster – Blinkerd – 0-4 jaar

Monster – Zeester – 0 -4 jaar

Poeldijk – Leuningjes – 0 – 4 jaar

Poeldijk – Nieuwe Weg/Dalton – 0-4 jaar