Zeester – Dagopvang – Peuteropvang – BSO

Simba – Zeester – biedt

  • Dagopvang 0-4 jaar
  • Peuteropvang 2 – 4 jaar
  • Buitenschoolse opvang 4-8 jaar

Dagopvang

Aan de zijkant van Brede school De Zeester heeft Simba haar opvanglocatie gevestigd. Een fijne plek met lichte ruimtes voor kinderen van 0-4 jaar. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de grote speelruimtes en de speelstraat. Aan de achterkant heeft Simba een eigen buitenspeelplein waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.

Peuteropvang

Op onze locatie de Zeester bieden wij naast dagopvang ook peuteropvang voor kinderen van 2-4 jaar aan. De kinderen kunnen hier al spelend leren en ontwikkelen. De peuteropvang beschikt ook over een mooie lichte ruimte met toegang op het buitenspeelplein.

Buitenschoolse opvang

De kinderen van 4 tot 8 jaar kunnen ook op deze locatie terecht. De BSO maakt ook gebruik van de grote en prachtig ingerichte speelruimtes en speelstraat. Daarnaast kunnen de kinderen lekker buitenspelen op het schoolplein. Vanaf 8 jaar hebben BSO kinderen de mogelijkheid om naar het Pr8+Paleis te gaan.

Samenwerking

Binnen de Zeester is naast school en kinderopvang een praktijk voor logopedie en fysiotherapie gevestigd. De verschillende organisaties werken graag samen. Zo wordt, samen met school en fysiotherapie gewerkt aan de doorgaande leerlijn voor beweegonderwijs en werkt Simba samen met de logopediste aan de stimulering van de spraak- en taalontwikkeling van 0-4 jarigen.

Neem gerust eens een kijkje bij ons!

Schoolvakantie

Herfstvakantie Zeester

Kwaliteit

Onze werkwijze vindt u terug in onze pedagogisch beleidsplannen:

Pedagogisch beleidsplan dagopvang Zeester

Zeester dagopvang beleidsplan veiligheid en gezondheid

Pedagogisch beleidsplan BSO Zeester, V 1.4 juli 2018

Zeester BSO beleidsplan veiligheid en gezondheid

Pedagogisch Beleidsplan Kabouters 2018

Kabouters Veiligheids- en gezondheidsbeleid

Al onze locaties voor kinderopvang worden jaarlijks geïnspecteerd door de GGD, het meest recente rapport voor deze locatie vindt u hieronder.

Inspectierapport Simba Zeester BSO 2018

Inspectierapport_KDV Simba Zeester dagopvang 2018

Inspectierapport Peuteropvang De Kabouters 2017