Zeester – Dagopvang – Peuteropvang – BSO

Simba – Zeester – biedt

  • Dagopvang 0-4 jaar
  • Peuteropvang 2 – 4 jaar
  • Buitenschoolse opvang 4-8 jaar

Dagopvang

Aan de zijkant van Brede school De Zeester heeft Simba haar opvanglocatie gevestigd. Een fijne plek met lichte ruimtes voor kinderen van 0-4 jaar. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de grote speelruimtes en de speelstraat. Aan de achterkant heeft Simba een eigen buitenspeelplein waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.

Peuteropvang 2-4 jaar

Op deze locatie bieden we peuteropvang op maandag t/m vrijdagochtend en donderdagmiddag. De kinderen kunnen hier al spelend leren en ontwikkelen. De peuteropvang beschikt over een mooie lichte ruimtes en een natuurlijk buitenspeelplein.

Brengen tussen 8.15 en 8.45 uur, óphalen halen  tussen 11.45 en 12.00 uur.   ’s middags brengen tussen 12.45 en 13.15 en ophalen tussen 15.45 en 16.15 uur. De peuteropvang is, net als zoals op school, gesloten tijdens de vakanties.

Peuteropvang De Kabouters is opgericht in 1970 en is sinds 2014 onderdeel van Simba.

Buitenschoolse opvang

De kinderen van 4 tot 8 jaar kunnen ook op deze locatie terecht. De BSO maakt ook gebruik van de grote en prachtig ingerichte speelruimtes en speelstraat. Daarnaast kunnen de kinderen lekker buitenspelen op het schoolplein. Vanaf 8 jaar hebben BSO kinderen de mogelijkheid om naar het Pr8+Paleis te gaan.

Samenwerking

Binnen de Zeester is naast school en kinderopvang een praktijk voor logopedie en fysiotherapie gevestigd. De verschillende organisaties werken prettig samen. Zo wordt, samen met school en fysiotherapie gewerkt aan de doorgaande leerlijn voor beweegonderwijs en werkt Simba samen met de logopediste aan de stimulering van de spraak- en taalontwikkeling van 0-4 jarigen.

Neem gerust eens een kijkje bij ons!

Schoolvakantie

Voorjaarsvakantie Zeester

Kwaliteit

Onze werkwijze vindt u terug in onze pedagogisch beleidsplannen:

PB DO Zeester Monster januari 2019

Zeester dagopvang beleidsplan veiligheid en gezondheid

PB BSO Zeester, V 1.5 februari 2019

Zeester BSO beleidsplan veiligheid en gezondheid

Pedagogisch Beleidsplan Kabouters 2019

Kabouters Veiligheids- en gezondheidsbeleid, 1.1, december 2018.doc

Al onze locaties voor kinderopvang worden jaarlijks geïnspecteerd door de GGD, het meest recente rapport voor deze locatie vindt u hieronder.

Inspectierapport BSO Zeester 2019

Inspectierapport Dagopvang Zeester 2019

Inspectierapport Peuteropvang Kabouters Zeester 2019